Bilder från Formexmässan 2013

IMG_0358IMG_0354IMG_0353Äntligen blev det Formexmässa igen. Temat på Formexmässan är Fresh och jag uppmärksammar det när jag kommer in i mässhallen som är fylld av vårtecken. Färgglada blommor, kuddar, dukar, mattor, glas och mycket annat.  I produkt- och inredningsväg  är mönster och färg som verkar vara det vi vill fylla våra hem med framöver. Det är lustfyllt och inspirerade såklart!

Jag tycker mycket om de kraftfulla färgerna, de starka mönstermixerna och de riktigt glada kombinationerna. De år som vi har bakom oss har präglats av minimalism, industriellt och chabby chic  verkar vara långt långt bort. Men jag vet också att många människor fortfarande gillar det minimalistiska och den vita färgen i sina hem.  Färger kanske de flesta kommer att använda i sina hem med några enstaka inslag såsom kuddar, krukor eller mattor.

Nu åker jag hemåt med huvudet fyllt med glädje, kreativitet, mönster, färger och ideer. I händerna bär jag snygga reklamväskor som jag har fått med fina kataloger och visitkort i så det är tungt att bära. Med lätthet går jag ifrån mässan och vet att det kommer en Formexmässa igen till hösten.