Sommarleder i Tällberg!

Vandringslederna i Tällberg är upptrampade och vandringsvänliga. Lite mer kuperat är vandringsleden som är 7km, men då kommer man till en fin utsiktsplats som man då kan ha som ett mål.

Om man bestämmer sig för att vandra 7 km, kan man starta vid telefonkiosken, sedan går man ner mot Campingen, därefter mot fotbollsplan. Vid fotbollsplanen viker man av till vänster och följer sedan de röda märkerna.

Leden som är 3,5 km går från telefonkiosken ner mot campingen, till fotbollsplanen där viker leden av till höger ner mot Siljan. Leden går sedan utmed Siljan där det finns många fina ställen att vila, bada o fika på. Därefter går leden till campingen och tillbaka till telefonkiosken.
Den här rundan är även bra att jogga på, för den som vill.
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera