Målar, städ- och skidåkninghelg

På fredags morgonen åkte jag i skidor i ett skidspår som var helt underbart att åka i. Det var isiga spår som gjorde att jag for genom terrängen, med solens strålar i ansiktet. Nej nu ljög jag visst , det var bara drömmar ang solen, men att jag for som en vind i spåret, det är sant.
Jag är rädd för att det snart är slut med mina dagsetapper i naturen med skidor. Så det är bäst att jag tar ut det sista av åkningen.
I morse(söndag) var spåren inte lika bra, det töade alldeles för mycket. Det var tungt, tungt o blött.

Annars så har helgens väder i Tällberg varit molnig, med plusgrader på dagarna och minusgrader på natten.
I helgen har vi målat och målat. Lister, skåp och speglar. Vi har också städat, men jag hann också med att måla det sista på några träskålar, sticka en barnschal samt fila lite på dekorationerna till lådvinsbehållarna. De blir klara nästa helg ……titta in då

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar