Vårvärme i Tällberg

Helgen gick mest i rensa i rörans tecket! rensa bland mina skisser, garner, tyger, knappar , plåtbitar, spikar, skruvar, trådar,färger, stickor, virknålar, tidningar, trådrullar, nålar och annat som låg emellan.
Jag fick också inspiration att städa: putsa fönster, tvätta mattor och mycket annat.
Skidåkningen gick inte så bra i fredags, jag hade troligen för lite fästvalla på skidorna så det gick inte så bra med den turen. Det var isiga spår, men annars var spåren var helt i sin ordning .Jag försökte också att ta en tur med skidorna ut på Siljan, men jag fick vända efter några 100 m. Det var alldeles för mjukt (ej någon skare) och under snöv var isen blöt.
I lördagseftermiddag tände jag brasan, den som vi har ute i ”resturang gropen” (ja vi kalla vår uteplats det) och där åt Björn och jag lunch. Det blev grillad korv med jäger. Härligt, härligt. Ja, lite paus måste man ju ha eller?
Undrar du kanske hur det har gått med vinbehållarna som Björn och jag har gjort? kommer snart.

En tanke om “Vårvärme i Tällberg

  1. Maria says:

    Härligt med rensa i röran-il!
    Jag har varit på sådant humör länge nu. Väntar bara på lite mildare väder så ska jag tömma hela garderoberna och vika allting utomhus. Det blir så fräscht att göra det.
    Tack för rar kommentar hos mig, blir GLAD!

Lämna ett svar