Telefonkiosken i Tällberg

Telefonkiosken i Tällberg är så fin och ståtlig där den står utmed vägen, mitt i Tällberg. Åt ena hållet ser den ut över Siljan, åt det andra ner till Klockaregården, åt det tredje hållet se den midsommarstången, julgranen och Tällbergsgården. Åt det fjärde hållet har telefonkiosken en brevlåda och tavla för reklam m.m. Visst är tällbergs telefonkiosk fin?

Nedanför telefonkiosken går det ett skidspår som är ca 3,5 km långt. Detta spår kan man även få belyst mellan klockan 16-22. Belysningen tänds vid telefonkoisken, fotbollsplanen och vid Siljans camping. Tänk vad det kan finnas runt en telefonkiosk.

En tanke om “Telefonkiosken i Tällberg

  1. Camilla says:

    Ja du, tänk vad det kan finnas runt en telefonkiosk! Men det ska till en Agneta för att se det och beskriva det med så mycket värme!!

    Kram Camilla

Lämna ett svar