Måndag vecka 8 i Tällberg

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret såg jag att trädens grenar var fortfarande fulla med rimfrost och snö. Men idag lyste Solen med sin frånvaro och molnen låg tungt över Tällberg.

Tog på förmiddagen idag en rask prommenad på ca 4km. Från Tällbergs telefonkiosk, uppför den stora backen mot Green Hotel, följde vägen till bron som går över järnvägen, därefter ned mot stationen där jag tog jag till vänster mot Tällberg igen. Gick förbi Tällbergs skola , Gyllene Hornet och hem förbi Klockaregården och Åkerblads som är tre stycken Hotell. Därefter hem mot en välbehövlig dusch och frukost framför brasan.
Se vad jag lägger in i morgon ..en härlig uppiggande bild
Hej så länge
Jag tog några molntunga kort utmed min runda. Det är en fin och bra jogging eller prommenadrunda sommar som vinter.
Dessa bilder är från min runda idag.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera